Οδηγίες

Οδηγίες κατά την άφιξή σας από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι

Οδηγίες για μεταφορά από αεροδρόμιο και λιμάνι:

Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, θα βρείτε τον οδηγό μας να σας περιμένει στην έξοδο 3 εντός του κτιρίου, αμέσως μετά τον χώρο αποσκευών. Παρακολουθήστε τα SMS/WhatsApp σας για ενημερώσεις.

Για μεταφορές στο λιμάνι, εντοπίστε τον οδηγό μας έξω από το πλοίο.

Να είστε σίγουροι, εάν η πτήση ή το πλοίο σας παρουσιάσει καθυστέρηση, το έχουμε καλύψει – παρακολουθούμε όλες τις πτήσεις και τα πλοία. Παρακαλούμε ενημερώστε μας μόνο σε περίπτωση ακύρωσης.


 

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε τον οδηγό μας που κρατά την πινακίδα, επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο +30 694 754 5067 για άμεση βοήθεια. Αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί, ειδικά κατά τη διάρκεια της πολύβουης καλοκαιρινής περιόδου, όταν τα πλήθη στην πύλη μπορεί να κάνουν δύσκολο να εντοπίσουμε τον οδηγό μας.

Καλέστε μας αμέσως χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο αριθμό τηλεφώνου και μετακινηθείτε περίπου 30-40 μέτρα προς την έξοδο 3. Περιμένετε στην εσωτερική πλευρά (μέσα στο αεροδρόμιο) ώστε ο οδηγός μας να σας εντοπίσει εύκολα. Η άμεση επικοινωνία σας εξασφαλίζει γρήγορη επίλυση.

Αναχώρηση από ξενοδοχείο ή διαμέρισμα

Για παραλαβή ξενοδοχείου: Αναμένουμε ότι ο οδηγός μας θα φτάσει άμεσα την προγραμματισμένη ώρα. Θα μπει στο ξενοδοχείο και θα προχωρήσει στη ρεσεψιόν για να σας εντοπίσει.

Για παραλαβή διαμερισμάτων: Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην έξοδο του διαμερίσματος την καθορισμένη ώρα. Μόλις φτάσει ο οδηγός μας, είτε θα σας καλέσει είτε θα στείλει μήνυμα στο WhatsApp για να συντονίσει την παραλαβή.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα ή καθυστερήσεις στο τέλος σας, επικοινωνήστε μαζί μας στον πορακάτω αριθμό τηλεφώνου.